fbpx

Training-uri

Utilizând metode de învățare non-formală, interactive, antrenăm participanții să dobândească în mod natural abilități noi, să își formeze obiceiuri noi și eficiente pe care să le pună în practică pentru îmbunătățirea vieții personale și profesionale.

Prin training-urile noastre, participanții vor adopta atitudini noi care le sunt necesare în anumite segmente de interes din viețile lor.

Cursuri dezvoltare personala pentru copii
Lucru in echipa copii tineri

Workshop-uri

Organizăm workshop-uri pentru:

Cu siguranță îți dorești să ai un copil cu încredere în sine, nu-i așa? Atunci permite-i copilului tău să încerce activități noi, să greșească, să încerce din nou și să reușească.

Cu fiecare reușită, încrederea în sine va crește și va dobândi puterea de a realiza tot ce își propune.

Fie că suntem de acord sau nu, tinerii și adolescenții sunt reticenți la sfaturile și experiențele venite din partea părinților și a profesorilor.

Însă în momentul în care discută cu o persoană neutră, dispusă să asculte fără să judece sau să ofere sfaturi gratuite, tinerii și adolescenții sunt mult mai deschiși să comunice, să accepte principiile și valorile celorlalți și să ia în considerare ceea ce învață în cadrul workshop-urilor. 

În cadrul workshop-urilor de dezvoltare personală, adulții pun în practică noțiunile de teorie învățate, își modelează caracterele și își construiesc personalități puternice.

Scopul acestor workshop-uri este de a schimba viețile și de a lărgi orizonturile mentale ale participanților.

Bootcamp-uri

Pregătim aventura vieții tale din următoarele ingrediente:  multă distracție, bună dispoziție, jocuri diverse, povești, umor, experiențe de neuitat, echipă fantastică.

Experimentezi, descoperi și înveți prin joc. Bootcamp-urile noastre dăunează grav gândurilor negative, stresului cotidian și zonei de confort.

Cursuri copii Azuga

Realizările noastre

Training-uri
Workshop-uri
Bootcamp-uri